Accesorii masculine

Una dintre vedetele autohtone la moda vara aceasta este Matteo, mai ales cu melodia “Push it” in care apar si cativa dintre dansatorii de la “Dansez pentru tine” de la pro tv. Imaginea lui Matteo cat si a multor dintre cei care apar in clip este una moderna, foarte cool, accesoriile diverse facand parte din aceasta imagine stilizata. Apar accesorii moderne: genti mari (gen postas) cu imprimeuri colorate, curele simple, cu tinte, cu capse, cu catarame mari, palarii cu boruri inguste, manusi de piele fara degete, inele argintii, multe bratari de diferite culori si forme, purtate ca mansete pe incheieturile mainilor, coliere cu pandantive, amulete din os.

 

Imaginea  promovata este aceea de barbat nonconformist, relaxat, cu un aer occidental, care se simte bine in pielea sa indiferent de parerile celorlalti.

Colier cu pandantiv din os de pe men-style.ro  :

Colier din os doua piese cu simboluri tribale cod 082Colier os-cornul norocului-gravat cu litere chinezesti cod 078Colier modern cu amuleta din os organic gravat cu simbol-cod 071

Bratari colorate din cauciuc, din imitatie de piele si din piele cu sfoara sau cu insertii pot fi gasite aici, putand fi combinate in diverse moduri:

Bratara din piele din doua curele cu capse 084Bratara din piele infasurata cu sfoara cod584Bratara din piele tip multi impletitura cod 332

Share Button

Leave a Response