Bratari de piele

Bratarile din piele sunt la moda si cei mai multi dintre cei care se simt tineri poarta astfel de accesorii. Fie ca e vedeta tv sau un  adolescent dintr-un liceu  oarecare, poarta cu placere bratari din piele. Vizita pe men-style.ro poate asigura multiple sugestii de accesorizare cu bratari, coliere, inele; aici se pot gasi modele pentru gusturi mai rafinate sau mai extravagante.

Bratara ajustabila multiinfasurata din piele cod 064Bratara ajustabila multiinfasurata din piele cod 064 este o bratara neagra ce se poate asorta la orice tinuta, fiind simpla si eleganta.

Bratara din piele cu insertii metalice cod 266Bratara din piele cu insertii metalice cod 266 este un accesoriu destul de curajos prin folosirea capselor pe o banda de piele.

 
Bratara din piele gravata cu simboluri abstracte cod 050Bratara din piele gravata cu simboluri abstracte cod 050 este o bratara fina, unisex; sistemul de prindere asigura potrivirea pe orice grosime de incheietura deoarece in piele este imbracat un material ce se poate modela cu usurinta; culoarea este calda, placuta, potrivita la orice haine.

Bratara din piele si sfoara-Stil Bali- bobite norocoase cod 321Bratara din piele si sfoara-Stil Bali- bobite norocoase cod 321 imbina placut pielea cu diverse insertii.  Culorile alb, argintiu, bej, albastru se pot potrivi atat pentru o fata cat si pentru un baiat. Purtate cate doua de acelasi fel sau de culori diferite, bratarile cu bobite, cu insertii au un efect si mai spectaculos.

 

 

Share Button

Leave a Response