Bratari din piele pentru barbati

Bratarile pentru barbati confectionate din piele naturala sunt unele dintre cele mai cautate accesorii masculine. Aceste bratari barbatesti sunt foarte versatile si tocmai de aceea se preteaza la tinute variate si la ocazii din cele mai diverse. Exista bratari din piele naturala foarte frumoase si rezistente pe care barbatii le prefera oricaror accesorii din metale pretioase. Apropierea de ceea ce este cald si natural, de firesc si de confortabil, recomanda acest tip de bratari pentru barbatii activi.

Bratara barbati din piele cu striatii  - cod 810

Bratara barbati din piele cu striatii – cod 810 este un exemplu de bratara simpla din piele naturala, in culori ce se potrivesc unui barbat in tinutele sale zilnice. Negrul este universal, iar movul da o nuanta de originalitate unei tinute, scotand-o din anonimat.
Greutate: 7.50 grame
Latime: 1.00 cm
Lungime: 20.00 cm
Culoare: mov/negru
Pret: 11,00RON

Bratara barbati din piele dublu impletita cod 278

Bratara barbati din piele dublu impletita cod 278  este un model elegant, foarte apropiat de tot ce este clasic intr-o tinuta masculina. Tocmai de aceea, se potriveste oricarei varste, chiar si unor barbati in functii ce presupun conducere sau contactul oficial cu oamenii.
Greutate: 19.70 grame
Lungime: 21.00 cm
Latime: 1.20 cm
Culoare: argintiu/negru

Pret: 50,00RON
Bratara barbati din piele tip impletitura din otel inoxidabil co

Bratara barbati din piele tip impletitura din otel inoxidabil stil ceas cod 569  este o bratara deosebita, originala, insumand cele doua simboluri: feminin inclus in cel masculin, exprimand complementaritatea celor doua caractere, poate chiar si protectia elementului masculin asupra celui feminin.
Greutate: 11.30 grame
Lungime: 20 cm
Latime: 2.20 cm
Culoare: negru/argintiu
Pret: 45,00RON

Bratara barbati din piele triplu infasurata cod 900

Bratara barbati din piele triplu infasurata cod 900 este un model vesel si special, potrivit unor persoane nonconformiste carora le place sa se evidentieze prin originalitate.
Greutate: 19.70 grame
Lungime: 20.00 cm
Latime: 1.20 cm
Culoare: galben/verde/albastru
16,00RON

Bratara din piele cu impletiruri si insertii metalice cod 639 este un model modern si placut de foarte multe persoane pentru interesanta accesorizare pe care o ofera. Simbolul solar central confera putere purtatorului.
Greutate:9.70 grame
Lungime: 22.00 cm
Latime: 1.50 cm
Culoare: maro
26,00RON

Oricare ar fi alegerea in materie de bratari barbatesti din piele naturala, cu siguranta puteti gasi ceva care sa se potriveasca gustului sau personalitatii dumneavoastra intrand pe men-style.ro.

Share Button

Leave a Response