Bratari din piele pentru curajosi

Unele bratari din piele, pur si simplu, nu pot fi purtate de orice persoana. Fie ca sunt prea late, prea metalice, prea ornamentate, prea…curajoase.

Bratara din piele cu insertie din cupru cod 302 este o astfel bratara: din piele naturala maro, cu insertii metalice inoxidabile sub forma de capse, zale si schelete de peste, nu e o bratara ce trece neobservata. O persoana ce ar purta acest accesoriu ar fi , evident, imediat observata.

Bratara din piele cu insertie din cupru cod 302

Bratara din piele cu insertie metalica cod 310 este un accesoriu foarte interesant, foarte rock prin pielea naturala maro usor vintage, prin latimea de tip manseta, prin insertiile metalice de tip capsa si prin cercurile din metal inoxidabil.
Bratara din piele cu insertie metalica cod 310

Bratara din piele naturala tip manseta tesuta cod 013 nu este un accesoriu doar pentru cei cu un aer de rocker interesant ci si pentru orice persoana suficient de curajoasa pentru a iesi in evidenta. Este foarte avantajoasa deoarece se poate purta cu aproape orice tinuta, fiind fina si eleganta, pe langa foarte curajoasa.

Bratara din piele naturala tip manseta tesuta cod 013

Share Button

Leave a Response