BRATARI MODERNE CU INSERTII METALICE

Bratarile cu insertii metalice sunt foarte purtate in randul tinerilor si nu numai de catre acestia. Fie ca sunt din piele, din imitatie de piele sau din cauciuc, bratarile reprezinta un accesoriu unisex.

Bratara din cauciuc- stil ceas -Cheia greceasa cod255Bratara din cauciuc- stil ceas -Cheia greceasa cod255 este un accesoriu foarte elegant, facand trimitere si spre o tinuta clasicxa prin combinatia de culori negru/argintiu dar si prin simbolul grecesc. O varianta asemanatoare este  Bratara design insertie din cauciuc si oţel inoxidabil design cheie greceasca cod 066 

Bratara in doua nuante stil ceas- Cheia greceasca cod300Bratara in doua nuante stil ceas- Cheia greceasca cod300 este o bratara masculina, in forma unui ceas, cu acelasi sistem de inchidere, cu decoratiune simpla ce poate fi gravata in functie de dorinta celui cxare o poarta sau a celui care o face cadou(un nume, un semn, un simbol, o data semnificativa). Acelasi tip de bratara poate fi gasit si in combinatie negru/roz, negru/rosu, in functie de preferinte sau de personalitate.

Bratara colorata din cauciuc cu insertie otel cod 063O alta bratara stil ceas care are insertie metalica ce poate fi gravata este Bratara colorata din cauciuc cu insertie otel cod 063 , acelasi tip de brata gasindu-se pe men-style.ro si in alte culori vesele si energizante (galben, portocaliu).

Bratara Cross din cauciuc si oţel design abstract cod 018Bratara Cross din cauciuc si oţel inoxidabil design geometric cod 018 este un model deosebit cu forme geometrice simetrice decupate in decoratiunea din otel inoxidabil stil ceas. Sistemul de inchidere este tip ceas, bratara fiind din cauciuc.


 

Share Button

Leave a Response