Bratari

Bratarile sunt accesorii sau bijuterii care, dupa cum stim, se poarta in jurul incheieturii mainii. Piata este invadata de o multitudine de marci de bijuterii care mai de care mai ieftine, mai scumpe, mai originale sau mai putin originale, din aur, argint, platina, aliaje metalice si nemetalice, piele, sfoara, otel inoxidabil, cu simboluri purtatoare de noroc, cu pietre, cu piese din os, moderne, extravagante, nonconformiste.

Bratara din piele cu insertie din cupru cod 302

Bratara din piele cu insertie din cupru cod 302Bratara din cauciuc stil ceas-Diamond cod006Bratara tripla cu insertii din otel cod 155

Cele din metale pretioase sunt preferate in special de femei, ele dorind sa-si sporeasca valoarea si farmecul cu ajutorul lor. Barbatii prefera bratarile din piele, impletituri cu sfoara, din diverse alije sau din otel inoxidabil, pentru a sugera mai multa forta, masculinitate, virilitate.  Adolescentii, tinerii, prefera bratarile moderne, originale, nonconformiste, nu foarte pretioase, purtate mai multe pe aceeasi incheietura a mainii. Bratara se poate constitui nu doar in accesoriu ci si in legamant de prietenie, in talisman de care sa se lege diverse superstitii legate de noroc.

Bratara tripla cu insertii din otel cod 155

Bratara tripla cu insertii din otel cod 155

Exista bratari care se pot potrivi oricaror evenimente, atat pentru barbati cat si pentru femei, trebuie doar sa alegi din multitudinea de oferte ceea ce se potriveste personalitatii, stilului tau. O mare varietate de accesorii masculine, inclusiv bratari, pot fi gasite pe men-style.ro. Bratarile sunt confectionate din piele, sfoara, cauciuc, imitatie de piele, otel inoxidabil, cu accesorii din cupru, stil ceas, late, stil manseta, stil catusa, subtiri, elegante, casual si sport, cu diverse mecanisme de inchidere, imprimate, decupate, impletite, gravate sau gravabile.

Bratara din piele cu insertii metalice cod 396

Bratara din piele cu insertii metalice cod 396

Share Button

Leave a Response