Coliere cu amuleta din os

In ciuda faptului ca este toamna tarzie, colierele cu amulete din os sunt in trend. Tinerii poarta aceste coliere pentru a-si evidentia personalitatea, pentru a reliefa o anumita trasatura de caracter, o zodie, un obiect norocos, un talisman.

Colier cu amuleta din os simbol zodiacal chinezesc cod 168Colier modern cu amuleta din os organic simbol zodiacal chinezesc cod 168- Dragonul este un simbol al puterii, al curajului si autoritatii. Un astfel de talisman poate proteja purtatorul, ii poate conferi virturile simbolului.

Colier cu pandantiv din os organic - Amuleta-Leu cod059Leul este un alt simbol al puterii, ca talisman norocos putand conferi purtatorului virturile sale. Astfel, Colier cu pandantiv din os organic – Amuleta-Leu cod059 este o varianta de accesoriu ce poate ajuta o personalitate mai slaba sau poate evidentia trasaturile deja puternice ale purtatorului.

http://men-style.ro/colier-cornul-norocului-gravat-litere-chinezesti-p-786.htmlColier os-cornul norocului-gravat cu litere chinezesti cod 078Inca din vremuri stravechi, cornul a reprezentat un simbol al biruintei, al victoriei asupra vanatului, asupra dusmanului, sugerand puterea, curajul, indemanarea purtatorului. Din mitologie, putem vorbi despre simbolul cornului abundentei, despre cornul norocului. Purtat fiind, acest talisman aduce noroc, succes si bogatie: Colier din os-cornul norocului-gravat cu litere chinezesti cod 078.

Colier cu amuleta din os-Crucifix cod 089Pentru cei mai conservatori, cel mai important talisman este crucea crestina, cea care protejeaza orice credincios , avand efecte miraculoase asupra psihicului, asupra sanatatii, asupra starii de bine , cu conditia sa se creada cu adevarat in puterea ei. Colier cu amuleta din os-Crucifix cod 089 este cel mai clasic si recomandat talisman. Toate aceste talismane pot fi gasite pe men-style.ro .

Share Button

Leave a Response