Coliere cu pandantive din os

Colierele cu pandantive din os sunt usor de purtat, ele potrivindu-se atat la camasa cat si la tricou. Nu trebuie neaparat sa ai o tinuta sport pentru a purta un astfel de colier cu pandantiv.  Pandantivele pot avea diverse semnificatii, fiind purtatoare de noroc, adevarate talismane pentru cei care le poarta.

Astfel, sunt foarte cunoscute pandantivele purtatoare de noroc in forma de corn, ( trimitere la cornul abundentei, belsugului).

Colier din os doua piese cu simboluri tribale cod 082 Colier modern cu amuleta din os organic gravat - cod 077 Colier modern cu amuleta din os organic gravat cu simbol-cod 071Colier modern cu amuleta din os organic simbol tribal cod 144Colier modern cu amuleta din os organic simbol tribal cod 172Colier os-cornul norocului-gravat cu litere chinezesti cod 078

Atribuindu-le simboluri mistice, purtatorii se simt protejati, increzatori, puternici. De fapt, acesta este rolul talismanului:de a poseda calitati iesite din comun, magice, atragand fortele pozitive si, in acelasi timp, respingandu-le pe cele negative(boli, farmece, ghinion).

Colier cu amuleta din os -Mana norocului cod137 Colier cu amuleta din os-Crucifix cod 089Colier cu pandantiv din os organic-Zeul norocului cod 053

Share Button

Leave a Response