Coliere deosebite

Colier cu pandantiv - Inel gravat Fluture/Cruce cod 075Colier cu pandantiv din doua piese-Cercul iubirii/Crucea floriiColier din otel inoxidabil cu pandantiv simbol acvatic cod 130

Exista coliere pline de personalitate, speciale, originale care nu pot fi purtate cu usurinta de orice persoana. Colierele prezentate in acest articol fac parte din aceasta categorie de accesorii. Acestea ies in evidenta, atrag atentia privitorilor admirativ,  din curiozitate, din interes pentru semnificatiile pe care le poarta. Materialele din care sunt confectionate sunt: otel inoxidabil, cauciuc, sfoara, pietre semipretioase, astfel incat preturile sunt foarte accesibile.

Primul colier,  Colier cu pandantiv – Inel gravat Fluture/Cruce cod 075, atrage atentia prin forma inelului, cercul simbolizand perfectiunea, infinitul; fluturele simbolizeaza libertatea, zborul, fidelitatea, implicarea, depasirea limitelor dar si atragerea energiilor senzuale, concentrarea energiilor mentale; simbolul crucii atrage energii pozitive, faciliteaza legatura cu divinitatea.

Al doilea colier, Colier cu pandantiv din doua piese-Cercul iubirii/Crucea florii de crin cod 098, merge pe o simbolistica asemanatoare primului colier: cercul simbolizand perfectiunea, infinitul, dar, prin rugaciunea gravata, si legatura stransa cu Dumnezeu; la fel, prezenta crucii stilizate atrage energii pozitive, faciliteaza legatura cu divinitatea.

Al treilea colier, Colier din otel inoxidabil cu pandantiv simbol acvatic cod 130, ar putea fi considerat unisex, putand fi purtat atat de barbati cat si de femei, fiind deosebit de fin, de placut. Acest colier poate fi purtat de o persoana in zodia pestilor, prin simbolismul acvatic, dar mai ales de cei care admira delfinii si cunosc semnificatiile lor.  Delfinii sunt simbol al regenerarii, al intelepciunii, al fortelor marii, transmitand calităţi pozitive: inteligenţă, frumuseţe, armonie, libertate, fidelitate. Cel care poarta un astfel de colier poarta cu sine ideea de a trai viata cu inteleciune dar si cu bucurie, aratand intelegere pentru ceilalti si inteligenta in a discerne.

In urmatoarele trei imagini, sunt o alta serie de coliere cu mesaje puternice: cercul, dorinta de a atinge perfectiunea, infinitul, nemurirea; imaginea pietrei ca simbol al puterii, statorniciei, durabilitatii peste timp, forma clara geometrica sugerand dorinta de perfectiune, de a construi ceva durabil; miriapodul poate arata originalitatea purtatorului dar in acelasi timp si capacitatea lui de adaptare, tenacitatea.

Colier modern cu amuleta cerc-Simbolul perfectiunii cod311Colier modern  cu pandantiv cu doua fete -Stone Style cod 003Colier cu pandantiv -Scolopendra-Miriapodul norocos cod 063

Share Button

Leave a Response