Lantul pentru blugi

Blugii au fost la moda timp decenii la rand. Albi, negri, albastri, prespalati, cu pete, taiati, rupti, cu bretele, curea, lanturi, largi, drepti, evazati, elastici…Lantul pentru blugi este un acesoriu care da un caracter original unei perechi de pantaloni care par banali, prea obisnuiti. Acesta atrage atentia aupra celui care il poarta, in primul rand, avand in vedere faptul ca nu foarte multe persoane poarta asa ceva; apoi, atrage atentia asupra taliei, asupra partii inferioare a corpului. P e men-style.ro se gasesc mai multe modele interesante pentru cei care vor un aer mai deosebit, care vor sa se distinga dintre altii.

Lant de blugi - design Pyramid Spikes Belt cod 008Lant de blugi - design Spike Snap Belt cod 016Lanturi de blugi Pyramid Spikes Snap Belt Design cod 012Lant de blugi - design Spike Snap Belt cod 010Lanturi de blugi - Skull Power-Divinity Design cod 013Lant pentru blugi din piele cu capse si lant cod 017

Toate aceste accesorii pentru pantalonii tip blug sunt confectionate din piele naturala maro sau neagra, lantul si capsele, insertiile metalice fiind din otel inoxidabil.

Share Button

Leave a Response