Lant pentru blugi

Lanturile de blugi sunt dintre cele mai cautate accesorii de catre baietii indrazneti. Acestia poarta lantul la pantalon de tip jeans, military, drepti, cu turul lasat. Fiecare adaptand tinuta si dandu-i originalitate, iesind in evidenta prin purtarea lantului la pantalon.

Una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone care poarta lant pentru blugi este Stefan Banica Junior, cel care poate da lectii de stil in privinta vestimentatiei masculine, avand in vedere modul in care se prezinta in emisiuni, in concerte, in viata de zi cu zi. Stilul sau variaza de la foarte elegant la casual,rock,  sport, in functie de circumstante.

Ceea ce este de observat este faptul ca lantul de blugi da un aer rock, de tinerete, de nonconformism, de energie, de originalitate. Te scoate dintre ceilalti. Pe men-style.ro se pot gasi modele moderne de lanturi pentru blugi, din piele si otel inoxidabil.

Lant de blugi - design Cross cod 059

Lant de blugi – design Cross Sword Wings 059
Lanturi de blugi - Skull Power-Divinity Design cod 013

Lanturi de blugi – Skull Power-Divinity Design cod 013

Lanturi de blugi Pyramid Spikes Snap Belt Design cod 012

Lanturi de blugi Pyramid Spikes Snap Belt Design cod 012
Ceea ce am mai remarcat a fost faptul ca Stefan Banica poarta, in concerte, la tinutele tineresti, rock, atat coliere cat si bratari din piele, avand preferinta, din cate am oservat, pentru bratarile late din piele, tip manseta, cu sau fara capse. Astfel de modele  pot fi gasite si aici. La fel, poarta si inele (pentru el acestea avand diverse semnificatii), unele fiind canelate, in argintiu si negru.  

Inel din otel inoxidabil cu imbinatii de cauciuc negru cod 035Inel din otel inoxidabil in doua nuante - cod 052Inel in doua nuante din otel inoxidabil cod 019

Share Button

Leave a Response