Un lant pentru blugi – un cadou interesant

Da, un lant pentru blugi se poare constitui intr-un cadou inedit si interesant pentru aproape orice barbat modern, cu atat mai mult pentru un tanar. De multe ori suntem in dilema atunci cand trebuie sa facem unui barbat un cadou: o bluza, un aparat de ras, un parfum…sau eternul set cadou luat direct din magazinele de cosmetice. Cam asa scapa fiecare atunci cand merge la ziua de nastere a unui amic. De aceea noi, prin intermediul men-style.ro sugeram si niste caduri mai originale care ar putea fi in concordanta cu gusturile sarbatoritului: lant de blugi din piele si otel inoxidabi, un colier ajustabil din piele sau cu insertii metalice, un pandantiv interesant si original, o bratara sau un set de bratari din piele moderne si tineresti.

Modele moderne si originale de lant de blugi pentru barbati

In cele ce urmeaza va prezentam patru modele de lant de blugi pentru barbati disponibile la preturi avantajoase pe men-style.ro  :

Lant de blugi - design "Biker Belt"  cod 034 

Lant de blugi din piele naturala neagra- design “Biker Belt” cod 034 – are o greutate de 90.50 grame, lungime de 65.00 cm, o latime de 1.50 cm. La un pret de 90,00 de lei, consideram ca este foarte avantajos acest model in comparatie cu alte preturi de pe piata la aceeasi categorie de produse.

Lant de blugi - design "Biker Belt"  cod 035 

Lant de blugi din piele naturala maro- design “Biker Belt” cod 035 – are o greutate de 90.50 grame, o lungime de 60.00 cm si o latime de 1.50 cm. Pretul este tot de 90,00 de lei, la fel ca la prosusul anterior, diferenta constand in culoarea pielii. 

Lant de blugi - design Spike Snap Belt cod 009 

Lant de blugi – design Spike Snap Belt cod 009 – are o greutate de 80.00 grame, o lungime de 63.00 cm, culoarea pielii fiind negru. La 80,00 de lei, consideram a fi un pret bun.

Lant de blugi - design Spike Snap Belt cod 010 

Lant de blugi – design Spike Snap Belt cod 010 – cu greutate de 80.00 grame, o lungime de 63.00 cm si culoarea maro, acest lant de blugi poate fi o alegere foarte buna pentru un cadou de majorat, pretul de 80,00 lei reprezentand un atu in achizitionarea produsului.

Considerand ca exemplele de lanturi pentru blugi date v-au sugerat cateva idei de cadou, va invitam sa va faceti un cont pe site-ul nostru, men-style.ro, unde puteti gasi si multe alte variante de produse inspirate.

Share Button

Leave a Response