ARIE DE ACOPERIRE SI INTERVALE DE LIVRARE

Livrarile se efectueaza exclusiv pe teritoriul Romaniei.

In functie de momentul inregistrarii comenzii si de localitatea de livrare, termenul de livrare este:

  • Pentru comenzile inregistrate LUNI – VINERI, PANA IN ORA 16:00: 1 sau 2 zile lucratoare (de la data inregistrarii comenzii)
  • Pentru comenzile inregistrate LUNI – VINERI, DUPA ORA 16:00 si comenzile inregistrate in WEEKEND: 2 sau 3 zile lucratoare (de la data inregistrarii comenzii)

Livrarile se fac de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

COSTURI LIVRARE

Comenzile cu valoarea totala mai mare sau egala cu 200 lei beneficiaza de livrare GRATUITA.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 Lei se va aplica un cost de transport prin POSTA ROMANA in valoare de 11.00 lei. Costul de transport se adauga la pretul produselor comandate si va fi afisat in cosul de cumparaturi, inainte de lansarea comenzii.
La cerere, efectuam livrarea prin intermediul firmelor de curierat, costurile de livrare fiind specificate în momentul în care se va confirma telefonic comanda efectuata.

CARACTERISTICI OBLIGATORII ALE PRODUSELOR LIVRATE

Fiecare produs livrat va prezenta urmatoarele “caracteristici obligatorii”: va avea toate elementele caracteristice conforme cu cele ale modelului prezentat pe website si va fi original etichetat, ambalat si sigilat (este considerat sigiliu ambalajul exterior al produselor, ermetizat prin banda adeziva personalizata).
Factura de cumparare a produsului va fi transmisa Utilizatorului prin contul acestuia din cadrul website-ului: Contul Meu/Facturile Mele.

CONDITII DE RETURNARE

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, va rugam ca in primul rand sa ne contactati la numarul 0751 129406 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@men-style.ro. Noi vom identifica cea mai buna cale de solutionare a problemelor si va vom recomanda cel mai eficient mod de returnare.

DREPTUL DE RETURNARE

Aveti dreptul de returnare al produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.mstyle.ro, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de returnare expira dupa 14 zile incepand de la ziua “la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.”

Pentru a va exercita dreptul de returnare al produselor trebuie sa ne informati la numarul 0751 129406 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@men-style.ro cu privire la decizia dumneavoastra de returnare, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de returnare de mai jos.

Pentru a respecta termenul-limita de returnare este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de returnare inainte de expirarea perioadei de returnare.

CONSECINTELE RETRAGERII

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari . Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea, dupa caz, la una dintre adresele de mai jos:

Adresa la care trebuie expediate produsele returnate prin COLETARIE POSTALA este:
Intreprindere Individuala Buzoianu Elvira – Strada Macedona nr. 7, Galati – Telefon 0775.247.976

Termenul de returnare este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate / purtate sau deteriorate! In cazul in care la receptionarea produselor returnate se constata ca produsele au fost utilizate / purtate sau deteriorate prin purtare/utilizare/manipulare neadecvata (prezinta zgarieturi/sparturi/pietre lipsa sau cazute etc.), inclusiv deteriorari petrecute pe perioada transportului catre noi datorita neutilizarii de catre dvs. a ambalajului original (sau similar ca si nivel de protectie antisoc), ne rezervam dreptul de a nu va returna (in totalitate) sumele incasate de la dvs. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

ATENTIE! Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate, ci vor fi REFUZATE. Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai dupa VERIFICAREA AMANUNTITA A STARII produselor returnate (sa nu fie purtate/utilizate, zgariate sau deteriorate) si efectuarea facturii de stornare.

MODEL DE FORMULAR DE RETURNARE

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract in alt mod decat prin intermediului formularului de retur pus de noi la dispozitia dvs.

Către: Intreprindere Individuala Buzoianu Elvira – Strada Macedona nr. 7, Galati – Telefon 0751.129406, e-mail: contact@men-style.ro

Vă informez prin prezenta cu privire la returnarea produselor comandate prin comanda cu numarul ……….si primite la data de……………..

Numele si Prenume: ………………………………………………….

Semnătura (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hartie) ………………………………………

Data: ………………………………………….