Men Style pune la dispozitie mai multe modalitati de a comanda:

  1. Comanda online
  2. Comanda telefonica

1. Comanda online

Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul nostru, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:

  1. Este necesar sa va creati un cont (sectiunea “CONTUL MEU” sau “CLIENT NOU” din pagina cosului de cumparaturi) completand campurile obligatorii si folosind o adresa de e-mail valida. In cazul in care, in momentul plasarii unei comenzi, aveti deja un cont creat, este necesar sa fiti logat, folosind formularul “Autentificare” sau “Client existent” din pagina cosului de cumparaturi.
  2. Alegeti produsul dorit, folosind meniul si filtrele din partea stanga a site-ului, si apasati butonul “ADAUGA IN COS” pentru a trimite produsul in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Atentie, intre caracteristicile produsului si cele evidentiate prin poza acestuia pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc.
  3. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.
  4. Completati datele de facturare si de livrare si selectati modalitatea de plata. Este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile site-ului inainte de a lansa comanda.
  5. Pentru a lansa comanda, apasati butonul “COMANDA”.

Care sunt urmatorii pasi?

  1. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii care contine numarul comenzii precum si detalii privitoare la produsele comandate , disponibilitateai acestora si valoarea totala cu TVA.
  2. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri

2. Comanda telefonica

Puteti plasa o comanda telefonica sunand la numarul de telefon 0775.247.976.
Inainte de a plasa o comanda telefonica, notati-va denumirea sau codurile produselor dorite.